Och så skriver vi lite till...

Det blir nog det kortaste inlägget ever idag, kände mest ta en paus ifrån det andra skrivandet..
Vi håller på att ansöka om omvårdnadsbidrag från Försäkringskassan, samt merkostnadsersättning.. För att underlätta sedan när vi kontaktas av Försäkringskassan så kan en skriva ihop en bilaga, så utförligt som möjligt.. om vi säger såhär, jag har än så länge kommit till Vidars första rejäla reaktion när han testat gröt för första gången, som jag visat här i ett tidigare inlägg, och då har jag redan skrivit ca 1 1/2 sida! Men eftersom handläggningstiden är 8 månader så har jag ju tid på mig...
 
Igår tog vi bara en chillkväll jag o prinsen. Vi var inte hemma från förskola och jobb förrän närmare kl 17 så då lagade vi kvällsmat och bara var 😍 De andra kvällarna har vi ändå försökt komma ut och röra på oss, eller mest mig 😉 men eftersom jag skulle ha öppningen på jobbet idag så var det bättre att bara vara hemma och ta det lugnt.
Idag slutade jag redan kl 13, så Vidde var ledig idag, jag o M möttes i dörren så var det hans tur att bege sig till jobb. När Vidar sovit färdigt kom mormor en sväng och så testade vi göra maränger, efter ett recept hos bästa MatSara. De blev kanon!! Bottnen jag försökte göra blev inte helt lyckad dock, men det berodde mest på att den blev för tjock helt enkelt. 
Det blev i alla fall en rejälv promenad med Jennie och Vidar idag, strax över 6 km fick vi ihop så det känns bra!
 
Nähe nu får jag nog återgå till den andra texten ett tag till innan det blir sängen.